Ali-San beschikt over het kwalitatieve Cerga-label!

Ali-San, installatie en onderhoud van gasleidingen!

De overstap van elektriciteit naar aardgas is een verstandige keuze. Het moet u niet verteld worden dat een correcte installatie van gasleidingen van cruciaal belang is. Met het Cerga-label beschikt Ali-San over een kwaliteitslabel om U tegen te zeggen.

Om het maximale rendement uit uw aardgasinstallatie te halen, is naast een perfecte installatie ook een blijvend onderhoud nodig. Ali-San zorgt ervoor dat uw investering maximaal blijft presteren en uw woning blijft voorzien van comfortabele en voordelige energie.

Cerga-label

Ali-San beschikt over een Cerga-label, hét kwaliteitslabel voor gasinstallateurs. Voor u als klant is het een waarborg van vakmanschap. Om dit label te bekomen, heeft het team van Ali-San diverse opleidingen gevolgd en is het gecontroleerd door reeds erkende installaties.

Gasleidingen in Merksem bij nieuwbouw, renovatie van een bestaande installatie of overschakelen van elektriciteit naar gas? Ali-San kan elke uitvoering voor zijn rekening nemen. U moet enkel contact opnemen, de rest doet de erkende aannemer voor u.