Vloerverwarming met isolerende functie!

Ali-San, voor kwalitatieve vloerverwarming!

Vloerverwarming vindt steeds meer zijn weg naar nieuwbouw en verbouwingen. Het aangename grondgevoel is voor veel mensen een positieve factor om de stap te zetten. Bovendien is het de meest complete milieuvriendelijke verwarmingsoplossing voor elke behoefte en toepassing. Overtuigd? Ali-San zorgt voor de installatie!

Vloerverwarming is hygiënisch, zuinig en energiebesparend. Daarbovenop komt dat de montage van de vloerverwarming veilig en tijdbesparend is. Om jarenlang te genieten van uw nieuwe vloer is een correcte opbouw en materiaalkeuze heel belangrijk.

Ali-San beheerst diverse technieken om vloerverwarming te leggen

  • Met isolatieplaten (EPS-platen): makkelijk te plaatsen en een hoge isolatiewaarde. Isolatieplaten moeten bevestigd worden op een effen ondergrond en zijn drukbestendig zodat de vloer niet gaat inzakken of scheuren.
  • Noppensysteem: de warmte wordt gelijkmatig afgegeven over de hele vloerconstructie en schept zo een optimaal kamerklimaat.

Ali-San werkt met bekende topmerken als Begutub of Giacominie. De firma uit Merksem is een vertrouwde partner van deze firma’s. Voor u blijft de keuze geheel vrij, maar de kwaliteit is meer dan ooit gegarandeerd als u met deze merken in zee gaat.

Vloerverwarming in Merksem, veel meer dan een verwarming om geen koude voeten te hebben. De isolerende functie zorgt voor een blijvend aangenaam binnenklimaat. Ali-San is vertrouwd met diverse types en zorgt voor een feilloze afwerking. Maak snel een afspraak.